ПАРТНЬОРИТЕ


Българската фасилити мениджмънт асоциация (БГФМА) е професионалната организация на фасилити мениджмънт специалистите в България.
БГФМА играе жизнено важна роля в популяризиране и повишаване престижа на професията "Фасилити мениджър" в България и региона. Като активен член на EuroFM и IFMA, организацията участва и организира различни събития на международно ниво. (прочети повече ...)
ДИ ЕС ХОУМ ООД е водеща компания в областта на търговията със строителни материали и системи. Компанията ни развива дейността си от 1999 г със седалище гр. Добрич. Ориентирани сме към всички клиенти-потребители на предлаганите от нас стоки и предлагаме индивидуални ценови листи за всеки от тях. (прочети повече ...)
Smartity - "Ние създаваме системи за жилищна автоматизация. 
Системи, които могат да ви предложат нещо различно, иновативно и уникално – като съчетаят комфорта, сигурността, икономията и забавлението в едно: вашият дом." (прочетете интервю със Здравко Донков от СМАРТИТИ ООД тук >>>) 


Българският Съвет за Устойчиво Развитие (BGBC) е организация с нестопанска цел и нашата мисия е да трансформираме застроената среда чрез промяна начините на проектиране, строителство и експлоатация на сградите. (прочети повече ...)


Сдружение “Български врати, прозорци и фасади” - БВПФ е създадено през 2004 г. и е редовен член на Българска Стопанска Камара /БСК/ и Българска търговско-промишлена палата /БТПП/.Рекламна агенция Graph Design е ново име на пазара, изградено от колектив с над 15 год. стаж в сферата на рекламата. Предлага комплексни услуги в цялостната изработка на пълната гама печатни рекламни материали и съпътстващите процеси. 

Извършваме затворен цикъл от дейности свързани с реализирането на вашата сувенирна, външна и печатна реклама - графичен дизайн, предпечатна подготовка, отпечатване, изработка и монтаж. На нас може да се доверите за:
  • Рекламни материали - брошури, дипляни, каталози, стикери, флаери, листовки, проспекти, менюта, плакати
  • Бизнес материали - бланки за кореспонденция, фирмени печати, визитни картички, покани, поздравителни картички, папки, формуляри на химизирана хартия, фактури
  • Външна реклама - брандиране на автомобили и помещения, обемни букви и табели /светещи и несветещи/, Широкоформатен печат с различни приложени
  • Сувенирна реклама - Календари, Бележници, Химикали, Запалки, Значки, Ключодържатели, часовници и др.
  • Текстилна реклама - тениски, шапки, работно облекло


АрхИдеи ще се проведе от 15-ти до 21-ви август в
Експозиционен Център ФЛОРА в гр. Бургас.

Присъединете се към събитието във Facebook >>>
и
Регистрирайте своето участие тук >>>