УЧАСТНИЦИТЕ

Паркетен свят 

parketensviat.com


Колелиба

Колелиба е мини ваканционна къща на колела.
Нашият начин да кажем НЕ на грандоманията!
Да на семплите радости!
Да на летните приключения! Да на природата!
Колелиба е мини ваканционна къща на колела.

www.facebook.com/kolelibaTHINK FORWARD


Escreo

Escreo е вълшебно покритие, което превръща всяка гладка повърхност в място за писане, рисуване и споделяне на идеи.
Escreo е двукомпонентна боя, на водна основа, която се нанася върху стена, врата или мебел и върху нея може да се пише с маркер за бяла дъска, който лесно се изтрива със суха гъба. 

С Escreo може да превърнете стените в офиса или дома в място за визуализиране и споделяне на идеи. Чрез това решение могат да се записват цели, идеи, вдъхновяващи цитати и така офис животът става много по- пъстър и по-полезен. 

Escreo е единствената компания в България, която предлага такава иновативна концепция, която повишава продуктивността и стимулира креативноста на екипната работа."

www.escreo.com
Фактор

Фирма Фактор предлага консултации, доставка, инсталация, обучения, консумативи и сервизно обслужване на системи за дигитален печат в областите - фотография, репродукции, реклама, CAD/CAM/GIS/POS, текстил и облекла, интериор и декорация, етикети.
Дистрибутор на водещи марки в тези области: Epson, BN International, ChromaLuxe, Unisub, Katana, Hahnemuehle, Transmatic, GeoKnight, Forever, Adventa, Coldenhove.

Експертно ниво на консултация и обслужване, уникален шоурум с възможност за персонален тест на оборудването и технологиите.

www.factor.bgТерастоун ООД

Терастоун ООД е дружество с основен предмет на дейност внос, търговия, изработка, доставка и монтаж на изделия от технически камък, мрамор, гранит, варовик и порцелан.
Разполага със собствена производствена база. Модерното и високотехнологично обoрудване ни позволява да реализираме както, нестандартни дизайнерски и архитектурни решения, така и изделия в серийно производство.

www.terastone.bg


АрхИдеи ще се проведе от 15-ти до 21-ви август в
Експозиционен Център ФЛОРА в гр. Бургас.

Присъединете се към събитието във Facebook >>>
и
Регистрирайте своето участие тук >>>