Партита по време на АрхИдеи

15/08/2016 - понеделник, от 19:00ч. - Poolparty със сангрия 
Още през първият ден на морето нека стартираме с щур купон, сангрия и много изненади. Задният вход на събитието АрхИдеи ще ви отведе до голям басейн, вкусен кетаринг и уникални вина! Носете си бански и Pool настроение, ще има много танци и безспирен купон организиран от нашите любезни партньори от Гала Трейд. Побързайте да се регистрирате, местата са ограничени. 

16/08/2016 - вторник от 22:00ч. - Бразилска вечер в SAXA Beach 
Приключваме вечерта с грандиозен купон oт 22ч в най-посещаваният, плажен нощен клуб на Бургас - "Saxa Beach" специални гости грижещи се за купона - Калин Вельов и Amazonia Dance Project - Brazilian night - горещи ритми, танци и много шотове до сутринта! Побързайте да се регистрирате, местата са ограничени! Собственика на заведението прави това парти само за нас, то ще е затворено само за участници и гости на АрхИдеи.

17/08/2016 - сряда - Коктейли и кетъринг в експозиционен център Флора 
Коктейли и кетъринг в уютната градина на експозиционен център Флора , осигурени ни от атрактивният Бургаски ресторант "Нар". Да се позабавляваме и поговорим в приятна обстановка. Побързайте да се регистрирате, местата са ограничени. 

18/08/2016 - четвъртък - "Акустик найт" 

19/08/2016 - петък - ВИП Вечер 

20/08/2016 - събота - от 17:00 ч. - Вечер на остров Света Анастасия 
Събираме се а пристанище Бургас, от където отпътуваме с корабче на красивият остров "Света Анастасия", там ни очаква интересна лекция, кетаринг и веселба! Местата на корабчето са ограничени! То е ангажирано само за гости и участници на Архидеи и няма да прави други курсове, връщането ще е най-рано в 22:00ч!

За всички гости и участници в "АрхИдеи" входът за партитата е свободен - обявете Вашето присъствие на време! МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ!

Регистрирайте се и заявете присъствие тук >>>




АрхИдеи ще се проведе от 15-ти до 21-ви август в
Експозиционен Център ФЛОРА в гр. Бургас.

Присъединете се към събитието във Facebook >>>
Регистрирайте своето участие тук >>>