Българската фасилити мениджмънт асоциация (БГФМА) партньор на АрхИдеи

Българската фасилити мениджмънт асоциация (БГФМА) е професионалната организация на фасилити мениджмънт специалистите в България.

БГФМА играе жизнено важна роля в популяризиране и повишаване престижа на професията "Фасилити мениджър" в България и региона. Като активен член на EuroFM и IFMA, организацията участва и организира различни събития на международно ниво.

Сътрудничеството на Асоциацията с правителствени и местни власти дава на БГФМА възможността да участва в дискусията относно законодателни промени, касаещи професионалното управление на имоти, процеси, материални активи и инфраструктура.
Работейки в тясно сътрудничество с университети в страната, БГФМА участва в подготовката на бакалавърски и магистърски програми в областта на недвижимата собственост и фасилити мениджмънта, а също така, осигурява като лектори изтъкнати ФМ бизнес лидери.

Асоциацията е успешен партньор в редица международни и местни проекти, които поставят акцент върху повишаване квалификацията и усъвършенстване компетенциите на ФМ професионалистите.

Българската фасилити мениджмънт асоциация (БГФМА) ще бъде представена с лекция в дните на форума АрхИдеи. „Трите етапа на живот на една сграда са: проект, строителство и управление. Във всеки един от тези етапи са ангажирани различни специалисти и би било чудесно, ако можем да си сътрудничим още на етап проектиране, за да направим сградите ни по-благосъстоятелни, устойчиви и дълговечни.“ – сподели Горан Миланов, Председател на УС на БГФМА





АрхИдеи ще се проведе от 15-ти до 21-ви август в
Експозиционен Център ФЛОРА в гр. Бургас.

Присъединете се към събитието във Facebook >>>
Регистрирайте своето участие тук >>>