Споделените 5 с … Фактор

Фирма Фактор предлага консултации, доставка, инсталация, обучения, консумативи и сервизно обслужване на системи за дигитален печат в областите - фотография, репродукции, реклама, CAD/CAM/GIS/POS, текстил и облекла, интериор и декорация, етикети.
Дистрибутор на водещи марки в тези области: Epson, BN International, ChromaLuxe, Unisub, Katana, Hahnemuehle, Transmatic, GeoKnight, Forever, Adventa, Coldenhove.
Експертно ниво на консултация и обслужване, уникален шоурум с възможност за персонален тест на оборудването и технологиите.Фактор ще участва във форума АрхИдеи

Фактор участва във форума АрхИдеи

Ето какво сподели с нас Георги Чакъров

Реших да се включа в проекта АРХИДЕИ, защото бях поканен от човек, на когото има голямо доверие като професионалист - Пламена Дойчева. Тя ме увери, че проектът е сериозен и заслужава подкрепа, което ми беше достатъчно. 

На форума ще представим най-добрият принтер за архитекти и проектанти, от T-серията на Epson - SureColor-T5200D MFP - мултифункционално широкоформатно устройство скенер/принтер/копир във формат А0 / 916мм ширина на ролата. Автоматична смяна на медии от две предварително заредени ролки, директен печат на арт-бордове до 1.5 мм дебелина, за изготвяне на визуализации и макети, директно сканиране и принтиране (копиране), без нужда от компютър, изключително висока скорост на печат, достъпна цена на устройството с всички екстри, използване на икономично ПИГМЕНТНИ мастила, които не се размазват от вода, дори и на обикновена хартия! Фотореалистично качество на печат за визуализации, постери и фотографии. Възможност за печат на специален тапет с ширина 61 см. 

Сублимационната технология за декорация на облекла, интериорен текстил, декоративни панели и мебелни плоскости. Уникално качество на отпечатаното изображение, усещане за дълбочина, равномерен гланц и изключителна устойчивост на надраскване, температура, разтворители, битова химия и всякакви замърсители. FACTOR.BG не извършва услуги, а предлага машините, консумативите и технологично ноу-хау. 

Солвентната технология за дигитален печат на репродукции, фотографии, постери, реклама, тапети и изображения в триплексно стъкло. FACTOR.BG не извършва услуги, а предлага машините, консумативите и технологично ноу-хау.

Специални тапети за дигитален печат с принтери на солвентна и водна база. 

Платно (канаваца) за дигитален печат, перфектният материал за печат на репродукции на произведения на изкуството, както и за модерни фотографии и графики.

Сублимационни плоскости - алуминий, стомана, HDF, MDF, FRP, филм за мебелни плоскости. Различни повърхности, еднакво високо качество! Подходящи за всякакви приложения - вратички за мебели, плотове за маси, кухненски плотове, подложки за сервиране, фото-панели, стенни композиции, плакети, награди, бели дъски, мемо-бордове, графици, табелки за врати, обозначения в сгради и заведения, стопер-менюта, сувенири и подаръци. 

В дните от 15 до 21 август в Бургас очакваме да срещнем
Надяваме се да срещнем хора, желаещи да излязат извън рамките на обикновеното и тривиалното, творчески настроени, готови да експериментират с нови материали и технологии - архитекти, проектанти, дизайнери, декоратори, мебелисти, рекламисти и дори домашни майстори.

Ако дизайнът е сноп светлина, в него се преплитат лъчите на идеите, творчеството, познанието и технологиите.


Бих искал да поканя своите клиенти и партньори като кажа, че със сигурност ще се си струва отделеното време - няма как да се видят на друго място толкова нови неща и да се чуят толкова различни и интересни лектори.








АрхИдеи ще се проведе от 15-ти до 21-ви август в
Експозиционен Център ФЛОРА в гр. Бургас.

Регистрирайте своето участие тук >>>