РАБОТИЛНИЦИТЕ(

В дните на АрхИдеи ще се проведат творческите работилници:
DesignMorphine

Събитието във Facebook

DesignMorphine е креативна платформа за дизайн чрез уъркшопи, лекции, проекти и изследвания в сферата на архитектурата, дизайна и изкуствата. Вярваме, че успешни начинания са тези, които са започнати с огромно желание, стремеж за промяна и вяра в иновативния подход. Екипът ни включва хора с интернационален професионален опит и експертни умения в широк спектър от прогресивни дизайн методики.


3DMax

Събитието във Facebook

Инструктор: Иван Стефанов - интериорен дизайнер

Курсът е предназначен за тези , които имат базови или средни познания по 3DMax и VRAY и искат да дообогатят своите умения и да достигнат по-високи нива.
На участниците ще бъдат дадени като изходна база съответните сцени, показани по – долу в начален етап /само геометрия/, както и необходимите външни референции – текстури и модели.

Продължителност: 5 дни по 120мин + допълнение.

Виртуоз в продажбите

Събитието във Facebook

Инструктор: Георги Христулев

ПРОДАЖБИТЕ И САМО ПРОДАЖБИТЕ НОСЯТ ПАРИ, ВСИЧКО ОСТАНАЛО СТРУВА ПАРИ!
ТИ СИ НАЙ-ДОБРАТА ИНВЕСТИЦИЯ, КОЯТО МОЖЕ ДА НАПРАВИШ!
В днешния търговски свят, бизнесът харчи прекалено много за маркетинг, транспорт, офиси, свързани разходи за обеди, вечери и какво ли още не. Когато прибавим към това заплатите, бонус схемите и времето прекарано в срещи, търговските ни умения се превръщат в най-ценния актив, от който зависи дали бизнеса ни ще расте или ще се свива.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ >>>

Дизайн на заведения, предизвикателства за твореца

Събитието във Facebook

Инструктор: Мая Дянкова, интериорен дизайнер Мая Дянкова е дизайнер с богат опит в интериора на заведения и магазини. Владее многообразни техники и успява да комбинира визия с търговски успех. 

Ще бъде, защото искам ... (прочети целия текст)

В програмата освен изложбената част са предвидени и много лекции от водещи имена в областта на дизайна и архитектурата от българската и международна сцена.
АрхИдеи ще се проведе от 15-ти до 21-ви август в
Експозиционен Център ФЛОРА в гр. Бургас.

Присъединете се към събитието във Facebook >>>
и
Регистрирайте своето участие тук >>>