Споделените 5 с ... Александър Новоселски


Александър Новоселски е един от най-добрите интериорни фотографии в България. Работил е за изданията НАШ ДОМ, BRAVACASA, ИДЕАЛЕН ДОМ, National Giografic, както и за много други компании, сред които LIDL,Weiss Profil, Telerik, Denyl, Platan, Design Studio M, ZOOM Studio, Sofia Ring Mall и др.

Той е лектор в програмата на АрхИдеи, а ето както сподели с нас:

Реших да се включа в проекта АрхИдеи, защото … смятам, че е събитие от голямо значение за бранша, в който работя. Успоредно с интериорна фотография се занимавам и с преподавателска дейност - фотографски обучения, което ми носи голямо удовлетворение. Проектът ще събере голяма аудитория и ще се радвам да предам познанията ми и уменията в сферата на интериорната фотография на повече хора.

На форума ще синтезирам най-важните техники и подходи при снимане на интериор и архитектура. Наред с всички технически параметри, с които трябва да сме запознати, ще обърнем много голямо внимание на композицията и светлината в една интериорна фотография, защото именно това създава основнотео усещане и атмосфера.

В дните от 15 до 21 август в Бургас очаквам да срещна много интериорни дизайнери и архитекти, които сътворяват впечатляващи проекти, но имат  нужда да ги представят по-успешно и с съответстващата им естетика и стил.

Ако дизайнът е сноп светлина, в него се преплитат лъчите на целия спектър на визуалното изкуство.

Бих искал да поканя своите клиенти и партньори като кажа, че на семинара ще ги поставя от другата страна на камерата и ще ги запозная със света, който тя разкрива.


АрхИдеи ще се проведе от 15-ти до 21-ви август в
Експозиционен Център ФЛОРА в гр. Бургас.

Присъединете се към събитието във Facebook >>>
Регистрирайте своето участие тук >>>