Споделените 5 с ....Паркетен Свят

Паркетен Свят е фирма, занимаваща се внос и продажба на висококачествени ламинирани, трислойни и масивни паркети, както и всички консумативи и продукти свързани с монтажа и поддръжката на вашия под. 

Паркетен Свят участва във форума АрхИдеи.

С нас сподели Красимира Карайотова

Реших да се включа в проекта АРХИДЕИ, защото смятам, че това е една наистина добра възможност да запознаем българските дизайнери, архитекти, инвеститори с иновациите и тенденциите в подовите настилки.

На форума ще представим ново поколение дигитално принтирани трислойни паркети, чиято технология на производство позволява постигането на уникални цветови декори и структури, невъзможни за постигане чрез обичайната обработката на дървесината. Този нов подход разкрива нови хоризонти за дизайн и съчетаване на цветовете във вашия дом. Ние ще преобърнем представите ви за Паркет!

В дните от 15 до 21 август в Бургас очакваме да срещнем и да се запознаем с много хора дизайнери, архитекти, инвеститори, които се опитват да избягат от традиционното и биха желали за в бъдеще да заложат на дизайна и изпълнението на техните проекти и идеи с новите паркети които само ние можем да предложим. Искаме да ви покажем как изглежда паркета на бъдещето и да помогнем да разгърнете вашите идеи за дизайн и проектиране.

Ако дизайнът е сноп светлина, в него се преплитат лъчите на елегантността  изтънчения и не натрапващия се лукс, синтез между иновативния поглед и модерен стил, мъничко история и най-важното усещането за хармония съчетана с комфорт и уют.

Бих искал да поканя своите клиенти и партньори като кажа, че за нас ще е изключително удоволствие да  прекараме малко време заедно в прекрасната морска градина на град Бургас споделяйки заедно своите идеи, виждания и страсти.

                           
                                     


АрхИдеи ще се проведе от 15-ти до 21-ви август в
Експозиционен Център ФЛОРА в гр. Бургас.
Регистрирайте своето участие тук >>>