Споделените 5 с ... Think Forward

Think Forward е българско независимо творческо обединение на архитект Галина Милкова и дизайнера Недко Николов, основано през 2013г. Тяхната практика излиза извън пределите на архитектурно-дизайнерската. Вълнуват ги социални, етични, екологични проблеми и търсят тяхното иновативно решение, чрез средствата на изкуството и новите технологии. През 2014г. създават приложно-теоретична философска школа за изкуства, чиято платформа е техният двигател – ЕСТ-ЕТИКА. 

С нас споделиха Галина Милкова и Недко Николов:

Решихме да се включим в проекта АРХИДЕИ, защото живата среща с колеги и обменът на опит са важни за изграждането на всеки един творец. Това е възможност за нас да се запознаем с утвърдените имена в България. 

На форума ще представим тригодишния ни опит като студио, философията ни и нейното практическо въплъщение, какво ни мотивира и защо Think Forward ни държи будни. Ние сме представители на най-младата вълна творци. За нас важна е идеята и нейната социална измеримост, а изразните средства са многобройни.

В дните от 15 до 21 август в Бургас очакваме да срещнем всички гледни точки в проектирането.  

Ако дизайнът е сноп светлина, в него се преплитат лъчите на ярката идея, новаторския подход, професионализма, доброто партньорство с клиента.

Бихме искали да поканим своите клиенти и партньори като кажем, че ще се радваме да ги видим сред гостите на лекцията, за да споделим с тях ретроспекцията на нашия общ творчески път. В Think Forward приемаме нашите клиенти и партньори като съмишленици с кауза. Учим се един от друг, за да стигнем максимално напред в създаването и реализацията на една идея.

Последвайте Think Forward във Facebook


АрхИдеи ще се проведе от 15-ти до 21-ви август в
Експозиционен Център ФЛОРА в гр. Бургас.

Регистрирайте своето участие тук >>>